AMK Permatang Pauh

Kalau takut dilanggar kereta.. jangan berumah ditepi jalan!!!

21 cawangan baru PKR Perlis dibuka

Posted by amkpermatangpauh on June 22, 2009

20090622175427_Lambang+KeADILan+copy

PKR Perlis berjaya menubuhkan 21 cawangan baru menjadikan jumlah kesemuanya 26 setakat ini, kata pengerusi perhubungannya Johari Shafie.

Beliau berkata, bahagian-bahagian Kangar dan Padang Besar masing-masing 10 cawangan baru, sementara satu cawangan dibuka di Arau.

“Kami juga ingin mengumumkan kemasukan 52 ahli baru termasuk bekas pengarah jabatan Pelajaran Perlis, Zakaria Jap dan Dr Suraya Sudin, bekas AJK Wanita Umno bahagian Kangar.

Kedua-dua mereka turut menyerahkan borang permohonan menjadi ahli PKR kepada ahli parlimen Sungai Petani, Datuk Johari Abdul dalam satu majlis di Kangar, Sabtu lalu, kata Johari ketika dihubungi Malaysiakini hari ini.


Tambahnya, PKR juga akan cuba menggerakkan semula enam cawangan parti yang ketika ini tidak aktif.

Menurut Johari, PKR Perlus telah melakukan rombakan terhadap kepimpinan parti peringkat negeri tetapi tidak boleh mengumumkannya kerana belum mendapat kelulusan pucuk pimpinan PKR.

Sumber : Malaysiakini.com

3 Responses to “21 cawangan baru PKR Perlis dibuka”

 1. AZMAN AHMAD said

  SYABAS DR SURAYA BINTI SUDIN

  TAHNIAH KEPADA PUCUK PIMPINAN PKR PERLIS KERANA BERJAYA MEMBAWA MASUK SEORANG PEMIMPIN YANG BERKEBOLEHAN DAN MEMPUNYAI PENGELAMAN YANG BANYAK DALAM POLITIK UNTUK SAMA-SAMA MEMPERJUANGKAN NASIB RAKYAT PERLIS.WALAUPUN SECARA RESMI,DR SURAYA TIDAK MEMBAWA MASUK PENGIKUT DAN PENYOKONGNYA DALAM PKR,TIDAK BERMAKNA DIA TIDAK MEMPUNYAI PENGIKUT DAN PENGARUH DALAM POLITIK PERLIS.BELIAU ANAK JATI KUALA PERLIS YANG MEMANG DIKENALI HAMPIR SELURUS PENDUDUK PERLIS YANG SENTIASA MENCURAHKAN BAKTI DALAM BIDANG PERUBATAN DAN KEMASYARAKATAN PADA PENDUDUK SETEMPAT.

  SEMOGA DENGAN KEMASUKAN DR SURAYA DAPAT MEMPERKUAT BARISAN PEMIMPIN PKR DAN DAPAT MENAWAN PERLIS PADA PILIHAN RAYA AKAN DATANG.PADA SEMUA PEMINPIN UMNO YANG BELUM BERANI BUAT KEPUTUSA UNTUK KELUAR PARTI DAN MENYOKONG PKR.TEPUK DADA DAN TANYA SELERA….KAMI SEMUA MENUNGGU KEPUTUSAN BERANI DARIPADA TUAN TUAN SEKELIAN.SEMOGA ALLAH MEMBERI PETUNJUK KEPADA KAMU SEMUA.

 2. AZMAN AHMAD said

  UMNO LOMPAT

  LOMPAT SIKATAK LOMPAT.
  LOMPAT SIKATAK LOMPAT….LOMPAT TINGGI-TINGGI,
  BELUM ADA TEMAPAT…DAH BERANGAN TINGGI.

  BUKAN SEMUA PEMIMPIN DALAM BARISAN UMNO GILA KUASA DAN BERJUANGAN UNTUK KEPENTINGAN DIRI SENDIRI.CUMA SEGELINTIR PEMIMPIN YANG MEMANG BERKUASA DAN LUPA PADA TANGUNG JAWAB YANG DIAMANAHKAN OLEH RAKYAT SEMASA RAKYAT MEMILIH MEREKA UNTUK MENJADI WAKIL MEREKA SEMASA PILIHANRAYA.SEBAB TU LAH MEREKA DIBERI GELARAN WAKIL RAKYAT.TAPI YANG TERJADI SEKARANG,SEGELINTIR WAKIL RAKYAT DAH BERUBAH MENJADI WAKIL KERAJAAN…MEREKA DAH BERUBAH MENJADI WAKIL KERAJAAN KERANA MEREKA TIDAK PERNAH MEMPERDULIKAN RAKYAT DAN SEBALIKNYA MENGURUSKAN APA HASRAT KERAJAAN KEPADA RAKYAT TANPA MEMIKIRKAN APA YANG RAKYAT PERLUKAN DARIPADA KERAJAAN.DAH JADI PELIK PULAK MEREKA-MEREKA YANG MENGELAR PEMIMPIN KEPADA RAKYAT.

  MEREKA-MEREKA NI YANG PALING BAHAYA SAMADA BERADA DIDALAM PARTI PEMBANGKANG ATAU PEMERINTAH.MEREKA AKAN MENJADI BARAH YANG SUKAR UNTUK DIUBAT.PUAK INI AKAN TANPA SEGA SILU MELOMPAT KEPARTI UNTUK KUASA WALAU PUN TERPAKSA BERMUSUHAN DENGAN BOS LAMA.

 3. master multimedia said

  Dr.Suraya Sudin
  Masuk ke blog http://drsurayasudin.blogspot.com/ untuk mengetahui aktiviti-aktiviti Dr.Suraya Sudin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: