AMK Permatang Pauh

Kalau takut dilanggar kereta.. jangan berumah ditepi jalan!!!

Puteri Umno Tumpu Pengundi Muda Di Manik Urai

Posted by amkpermatangpauh on June 12, 2009

puteri_umno2 KUALA KRAI, 12 Jun (Bernama) — Puteri Umno akan mengadakan kursus dan  latihan untuk anggotanya sebagai persediaan dalam menghadapi pilihan raya  kecil Dewan Undangan Negeri Kelantan kawasan Manik Urai pada 14 Julai ini.

 Ketuanya Datuk Rosnah Abdul Rashid Shirlin berkata program itu adalah  sebahagian daripada gerakan Puteri Umno dengan menumpukan kepada  pengundi muda selain menjalankan kempen dari rumah ke rumah dan menggunakan teknologi terkini.

“Tumpuan kami adalah kepada 5,700 orang termasuk pengundi muda lelaki,” katanya kepada pemberita selepas merasmikan Kem Kesihatan Perdana untuk warga emas di Sekolah Kebangsaan Manik Urai Lama di sini Jumaat.

Rosnah, yang juga Timbalan Menteri Kesihatan, turut menyampaikan sumbangan hamper dan menyampaikan kerusi roda kepada seorang penduduk Kampung Manik Urai Lama, Nuh Harun, 70, yang lumpuh sejak tiga tahun lalu.

Selepas majlis itu, beliau mengadakan perjumpaan dengan Exco Puteri Umno di Pejabat Umno Negeri di Kota Baharu bagi mengatur strategi menghadapi pilihan raya kecil itu.

BERNAMA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: