AMK Permatang Pauh

Kalau takut dilanggar kereta.. jangan berumah ditepi jalan!!!

Manohara : Tuduhan yang JAHAT.

Posted by amkpermatangpauh on June 2, 2009

Monday, June 1, 2009

Berihat seketika kerana menghormati berdukacita keluarga D’Raja Kelantan kerana Tuanku Al-Sultan Kelantan sedang menerima rawatan di Hospital Singapore. Dan Alhamdulillah kesihatan Al-Sultan bertambah baik dan beransur semboh. Tengku Temenggong dan Manohara George Mann berkesempatan menzairahi Tuanku Al-Sultan bermula pada 28hb. Mei 2009.

Kelmarin dan hari ini sibut di kaca TV dan Media Indonesia tentang pengakuan Manohara George Mann menfitnah Suaminya Tengku Temenggong seperti Dasiy Fajarina. Manohara George Mann mengiakan tuduhan Ibunya bahawa TT menyilet-nyelit dadanya, melakukan kekerasan rumahtangga (KDRT), disuntik humor supaya tenang bahkan sehingga muntah darah.

Hasil daripada kekerasan yang dilakukan oleh TT kepada isterinya Manohara selama hampir 3bulan semasa berada bersama TT, mengikut dakwaan FITNAH yang dibuat oleh Manohara George Mann itu, kini Manohara George Mann telah bertambah berat badan sebanyak 14kilo dan badannya bertambah berisi.

Orangramai diminta jangan panik dengan bicara Manohara George Mann itu, kerana disebalik tuduhan FITNAH yang dibuat oleh Dasiy fajarina dan Manohara George Mann ada sesautu yang hendak disembunyikan oleh keluarga 3 beranak itu (Dasiy, Dawi dan Mano). Latar belakang mereka bertiga itu akan didedah oleh George Mann Bapa Asli kepada Manohara dalam sedikit masa lagi. Siapa Dasiy, siapa Dewi dan bagaimana mereka berdua mendapat Manohara.

Memang membuat FITNAH, MENIPU, MENCURI adalah kerja asal Dasiy Fajarina dan diperturunkan kepada anak-anaknya, diatas kecantikan wajah Manohara George Mann diambil kesempatan oleh Dasiy untuk memperdagangkan mencari wang untuk menyara hidup mereka setelah rumahtangga bersam Pinot dihancurkan oleh keborosan Dasiy fajarina.

Setuju dengan kenyataan Anggota Komisi 1, Yuddy Chrisnandi yang mengatakan “Apa hanya kerana Manohara George Mann itu Seleberiti jadi harus di Prioritaskan, kerana sebenarnya Dasiy, Dewi(entah anak siapa)dan Mano bukanlah penting sangat kepada negera Indonesia kerana Dasiy sendiri adalah penjenayah yang telah dihukum penjara selama 18 bulan oleh Kerajaan Perancis tapi Dasiy lari kabur. Insya Allah Dasiy Fajarina akan menjalani hukuman penjara di Perancis tidak berapa lama lagi setelah Pemerintahan Indonesia berkenan menunaikan permintaan Kerajaan Perancis untuk membawa Dasiy ke Perncis.

Ingatan Yuddy juga supaya mana-mana orang yang mahu mencari menantu harus lihat-lihat dulu, dikira pesanan dan nasihat Yuddy itu adalah sangat baik. Malangnya Keluarga D’raja Kelantan tidak melihat dulu latarbelakang Dasiy Fajarina dan Manohara itu, akibatnya Tengku Temenggong di FITNAH oleh Ibu Mertua dan Isterinya sendiri.

Adalah dialu-alukan supaya Manohara George Mann buat lapuran polis di Malaysia dan Kerajaan Malaysia dan Indonesia hendaklah melantik doctor pakar dari negera berkecuali untuk menentukan tuduhan Manohara George mann terhadap Tengku Temenggong dan sekiranya betul Tengku Temenggong melakukan perbuatan itu beliau mesti dipenjarakan dan sekira nya Manohara George Mann didapati bercakap BOHONG kerana dipaksa oleh Dasiy Fajarina beliau juga harus dipenjarakan sekiranya Tengku Temenggong tidak memaafkan suara FITNAH yang dicakap oleh Manohara Pinot.

Kasus ini masih panjang, 3 babak telah pun ditayangkan, iaitu babab pertama Manohara George Mann lari pulang ke Indonesia melalui Singapore, babak kedua Tengku Temenggong membawa pulang Manohara George Mann ke Malaysia melalui Jeddah Arab saudi dan babak ketiga sekali lagi Manohara George Mann dibenar pulang secara sukarela oleh TT ke Indonesia melalui Singapore dan babak keempatnya bagaimana cara Manohara akan berada di Malaysia?.

Atau Dasiy Fajarina berjaya untuk meruntuh MASJID yang dibina oleh Tengku Temenggong dan Manohara George Mann diatas dasar Cinta sama Cinta (sekiranya Manohara jujur). terserah pada takdir kerana TT adalah seorang ISLAM.

Sumber :

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: