AMK Permatang Pauh

Kalau takut dilanggar kereta.. jangan berumah ditepi jalan!!!

SAFETY RIDING di bilik Gerakan Utama AMK

Posted by amkpermatangpauh on May 26, 2009

Walaupun program telah dirancangkan kurang dari 24 jam,Program SAFETY RIDING telah berjalan dengan lancar dan mendapat sambutan yang baik oleh penduduk GUAR PERAHU.

Free Image Hosting
Kaunter pendaftaran yang dibuka.

Free Image Hosting
Chegu Bard dan bekas juara CUB PRIX MALAYSIA YASIR SAID

Free Image Hosting
Sekatan jalan raya yang menghala ke bilik gerakan Utama AMK bagi membantu petugas-petugas AMK memastikan bahawa semua motorsikal yang hendak menyertai program menepati piawaian JPJ sebagaimana yang telah disyaratkan oleh Jawatankuasa Program.

Free Image Hosting
Deretan Motorsikal yang menyertai program dan telah melepasi saringan pihak Polis.

Program turut di saksikan oleh calon PKR DR MANSOR OSMAN dan beliau memuji penganjur kerana berjaya merealisasikan program tersebut.Kehadiran bekas juara CUB PRIX MALAYSIA YASIR SAID juga telah menceriakan program yang dianjurkan.

Dalam pada itu juga pertunjukkan oleh pelumba cilik menunggang POCKET BIKE memanaskan lagi program SAFETY RIDING tersebut.Di sini kita dapat melihat bahawa anak muda sudah dapat menerima program yang di anjurkan oleh PKR dengan kehadiran anak muda tempatan datang menyaksikan pertunjukkan.

Sebanyak 100 botol minyak enjin berjenama HI-REV di gunakan dalam acara servis dan menukar minyak enjin percuma kepada 100 motosikal pertama.Program seperti ini harus di teruskan bagi mendekatkan anak muda dengan PAKATAN RAKYAT.

Tahniah buat semua yang terlibat dan terima kasih diucapkan kepada pihak polis yang telah membantu menjalankan tugas penyaringan peserta program.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: